I Diensten voor particulieren | Jeanine de Niet | Jeanine de Niet

Voor particulieren

voorwerkparticulieren

Hier een overzicht van alle diensten die ik aanbied:

NLP Coaching

NLP is niet alleen voor de professionele hulpverlening. Het is ook uitermate geschikt als hulpmiddel voor persoonlijk verandering en zelfinzicht. Door de begrijpelijke methodiek en de snel merkbare resultaten heeft NLP dan ook in bredere kring veel aan populariteit gewonnen.

Lees meer >

Loopbaancoaching

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je weten welke baan of functie het best bij jou past? Heb je hulp nodig bij het solliciteren? Vind je het moeilijk om te netwerken?

Ik kan je hierbij helpen! Lees meer>

Outplacement

Wanneer er ontslag voor je dreigt door bijvoorbeeld een arbeidsconflict of reorganisatie, is dat erg vervelend. Zeker in deze tijd. Je wordt ineens gedwongen om je (opnieuw) op je toekomst te bezinnen, want je krijgt bij reorganisaties namelijk niet altijd een baangarantie.

Maar het biedt ook kansen! Ik kan je helpen die kansen te ontdekken. Lees meer >

Sollicitatiecoaching

Hoe stel je een duidelijk, herkenbaar CV op en wat schrijf je wel en niet in je sollicitatiebrief? Wil je weten hoe je sociale media kunt inzetten om jouw droombaan te krijgen? Wil je leren hoe je jezelf beter kunt presenteren tijdens een sollicitatiegesprek?

Denk dan eens aan sollicitatiecoaching! Lees meer >

Training ‘Focus op je loopbaan’

De arbeidsmarkt is overvol met werkzoekenden. Des te belangrijker dus om inzicht te krijgen in waar je staat op de arbeidsmarkt en waarom werkgevers voor jou moet kiezen. De training ‘Focus op je loopbaan’ is geschikt voor mensen die toe zijn aan een eerste of nieuwe stap in hun loopbaan.

Lees meer >